Chaotic Games - Clan MnA
MnA Members: Download Clan MnA Sheet

> Track this topic > Email this topic > Print this topic > Download this topic > Subscribe to this forum
Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Arch Enemy- Root Of All Evil(αξίζει τον κόπο?)
post February 22, 2010 03:37 pm
 | Post 

1-post Newbie
*

Group: Members
Member No.: 1553

Δεν καταλαβαίνω αυτή τι λογική που έχουν μερικά συγροτήματα να ηχογραφουν παλιό υλικό με τον καινούργιο τραγουδιστή. Άλλες φορέσ με καλά αποτελέσματα (βλ Root of all Evil) και άλλοτε με πολύ μετρια (βλ Iced Earth- Flaming Armagedon, ο Ripper ρίχνει χιλιόμετρα στον Burlow). Σαν αγορά θα έλεγα οτι αυτό το album είναι σπατάλη χρηματών και συστείνεται μονο για αυτους που ειναι κάργα ερωτευμένοι μ με τιν Αγγελικούλα. Το θέμα είναι απλά ότι τα κομμάτια αυτά υπάρχοθν εν μερει και στο Tyrants of the rising sun dvd (απλά σκίζει). Επίσης, και θα φάω κράξιμο απο το γίαννη γι' αυτο :rolleyes: , η Αγγελικουλα δεν έκανε και τίποτα παραπάνω από τον προκάτοχό της. Μπορεί η επιτυχία των Arch να οφείλεται ισωσ κατα 50% στην Angela Goscow( οχι οτι οι υπολοιποι δεν γράφοθν καλι μουσική, αλλά ξέρετε....μουσικι βιομηχανία τωρα...) αλλά δεν με πειθει στο να αλλάξω γνώμη και να μην ισχυριστώ οτι το ;album ειναι μια καλογιαλισμένη αρπαχτή...
Quote Post
post February 22, 2010 09:01 pm
 | Post 

Site Admin

Group: Administrator
Member No.: 1

Κράξιμο λέει!!!

:@:@:@:@:@:@:@:@:@

όχι ρε, καθένας με την άποψή του.
Προσωπικά, επειδή δεν μου άρεσε ο προηγούμενος τραγουδιστής και τα τραγούδια του εκτός από 1-2 που έκανα το λάθος να ακούσω, τα άλλα απλός τα παράβλεψα, το άλμπουμ αυτό μου φαίνεται καταπληκτικό!

Όχι μόνο γιατί μου αρέσουν τα τραγούδια (που ήδη υπήρχαν) αλλά και επειδή δεν μπορούσα να τα ακούσω πριν και τώρα βλέπω τη έχανα!

-Giannis

--------------------
If you cant keep up, dont step up!
user posted image
Users WebsiteYahooMSN
Quote Post

Reply to this topicStart new topicStart Poll

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll